Διεθνής όμιλος εταιριών, με ισχυρή παρουσία σε 4 χώρες της Ευρώπης και ανθρώπινο δυναμικό που ξεπερνά τους 1.000 υπαλλήλους
Σχετικά με τον όμιλο
Fidirikos Group
Ο όμιλος εταιρειών Fidirikos Group, με ιδρυτή τον Δημήτρη Φιντιρίκο , αποτελεί σήμερα έναν διεθνή όμιλο εταιριών και αποτελείται από επιχειρήσεις κατασκευών, ναυτιλιακών, ναυπηγείων, καζίνο, εστίασης, real estate, υπηρεσίες τουρισμού καθώς και διάφορες επενδύσεις εντός και εκτός Ελλάδος.
4

ΧΩΡΕΣ

1000+

ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ

20+

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

15+

ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

Δημήτρης Φιντιρίκος
Founder, CEO.
Γεννημένος στις 25 Μαρτίου του 1986, ο Δημήτρης Φιντιρίκος κατάγεται από τον Πειραιά αλλά και την Κωνσταντινούπολη. Αν κάτι τον χαρακτηρίζει είναι η έννοια του «αυτοδημιούργητου», καθώς από πολύ μικρός έδειξε το επιχειρηματικό του δαιμόνιο, ακολουθώντας μία εξελικτική πορεία με σκληρή δουλειά και παράτολμες αποφάσεις που συμβάδιζαν ωστόσο με τις προσδοκίες του.
Κινητήριος δύναμη για εκείνον ήταν το όραμα του για προσωπική ανεξαρτησία αλλά κι ένα καλύτερο μέλλον για την οικογένεια του. Το ένστικτο του σε συνάρτηση με την αντίληψη του για τα δρώμενα της εποχής τον οδηγούν σε επενδυτικές κινήσεις, σε ηλικία μόλις 19 ετών. Για εκείνον, το μότο «άδραξε της ευκαιρίας» παίρνει άλλη διάσταση, προσαρμόζοντας το στη δική του πεποίθηση που δεν είναι άλλη από το «άδραξε της ευκαιρίας κι αν δεν την βρεις, δημιούργησε την».
Σημειώνεται ωστόσο ότι αν κάτι τον ξεχωρίζει , αυτό δεν είναι άλλο από το ανήσυχο πνεύμα του, την έντονη ανθρωπιστική του δράση αλλά και την ανιδιοτελή αγάπη του για τα ζώα. Για εκείνον η βοήθεια προς τις ευάλωτες ομάδες εντοπίζεται ως μία εσωτερική του ανάγκη, παρέχοντας την πολύτιμη βοήθεια του με διακριτικότητα και σεβασμό απέναντι σε όποιον την έχει ανάγκη.

“I think everybody should get rich and famous and do everything they ever dreamed of so they can see that it's not the answer.”

Jim Carrey

“I think everybody should get rich and famous and do everything they ever dreamed of so they can see that it's not the answer.”

Jim Carrey

Οι Επιχειρήσεις μας
Οι εταιρίες μας, με σταθερές αλλά φιλόδοξες κινήσεις, κατάφεραν την τελευταία δεκαετία να εδραιωθούν στον χώρο των Κατασκευών, της Ναυτιλίας, της Εστίασης, των Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων αλλά και στο Real Estate.
Τα Νέα μας