0   /   100
Η ευκαιρία είναι παντού. Το κλειδί είναι να αναπτύξεις το όραμα για να το δεις.

Οι εταιρείες μας

Κύλιση προς τα κάτω

Στόχος μας ήταν πάντα η ευημερία της κοινωνίας, αλλά και η οικονομική ανάπτυξη μέσα από καινοτόμες ιδέες και πρωτοποριακές επιχειρηματικές κινήσεις.

Με σταθερή ανοδική τάση καταφέραμε να αυξήσουμε το χαρτοφυλάκιο των εταιρειών μας, οικοδομώντας παράλληλα σχέσεις συνεργασίας και εμπιστοσύνης.

Σε δύσκολους καιρούς, έχουμε αποδείξει ότι όταν μια εταιρεία έχει σαφές όραμα και ισχυρή θέληση, μπορεί να είναι κερδοφόρα και επίσης να προσφέρει εκατοντάδες νέες θέσεις εργασίας.

Επί του παρόντος, ο Όμιλος Εταιρειών Φιντιρίκος, έχοντας ως σύμμαχο την άνθηση της παγκόσμιας και εγχώριας οικονομίας, πιέζει το κουμπί της εκκίνησης για την περαιτέρω ανάπτυξη της δραστηριότητας και της ανάπτυξής του. 

 

BSK Marine

Η BSK Marine είναι είναι μια εταιρεία που έχει μερικά χρόνια στην κατασκευή σκαφών, αλλά η ταχεία πρόοδός της δημιουργεί μια αξιοσημείωτη ιστορία και κάνει τα skipper σκάφη ποιοτικά και αξιόπλοα.

 

PARAGA BEACH HOUSE

Εμπνευσμένη από το μοναδικό τοπίο και την τοποθεσία του οικοπέδου ακριβώς πάνω στο thebeach, η βίλα προσφέρει ανεμπόδιστη θέα στο Αιγαίο Πέλαγος. Η εγγύτητα του με τη θάλασσα ήταν το κύριο επίκεντρο της σύνθεσης, καθώς στόχος ήταν να δημιουργήσει μια ποικιλία εσωτερικών και εξωτερικών χώρων που συνδέονται αρμονικά με το περιβάλλον.

FLF GROUP MYKONOS

BELIZE DEVELOPMENT

PASSAGGIO

Το Passaggio είναι ένας ιδιαίτερος ολοήμερος χώρος, που δημιουργήθηκε το 2011 για να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία σε όσους θέλουν να απολαύσουν το αγαπημένο τους ποτό, σνακ ή φαγητό σε ένα υπέροχο περιβάλλον που συνδυάζει μοναδικά τη χαλάρωση με τη ζωντάνια, το παλιό με το νέο αλλά με υψηλή ποιότητα και προσιτή τιμή. Αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή και μετά από πέντε χρόνια επιτυχημένης πορείας είναι ακόμα και σήμερα ένα από τα πιο δημοφιλή «σημεία συνάντησης» στην Καλλιθέα, τη Γλυφάδα, την παραλιακή, το Παγκράτι, τη Δάφνη, τη Θεσσαλονίκη και τη Σαντορίνη, καθώς και μια δυναμική ανερχόμενη ελληνική εταιρεία!

 

ZAFIDO

Η ZAFIDO δεσμεύεται να κατασκευάσει· τα πιο άρτια και συγχρόνως οικονομικά ακίνητα για τους πελάτες της, παρακινώντας τους να νιώσουν την ποιότητα που μπορούν να τους προσφέρουν οι Ευρωπαίοι κατασκευαστές στην Αθήνα.

holic

μια παθιασμένη ομάδα εξόρυξης κρυπτονομισμάτων που κατέχει και διαχειρίζεται μία φάρμα εξόρυξης κρυπτονομισμάτων στην περιοχή Almaty, στο Καζακστάν

Momentum Group

Momentum Group’s main goal is the absolute satisfaction of everyone who visits their venues, offering a unique hospitality experience. In a familiar environment for everyone, they prioritize providing excellent services, unique culinary creations and absolute fun. Check the video

TravelBizz

H Travelbizz.gr ανταποκρίνεται στις άκρως εξατομικευμένες ταξιδιωτικές ανάγκες των εταιρειών και των ανθρώπων τους, μέσα από ένα μείγμα τεχνολογίας και εξατομικευμένων υπηρεσιών. Η δέσμευσή μας για την παροχή των πιο οικονομικών αποδοτικών ταξιδιωτικών λύσεων είναι εμφανής στην επένδυσή μας στο προσωπικό και την τεχνολογία μας. Διασφαλίζουμε ότι είμαστε απόλυτα αφοσιωμένοι στις μεταβαλλόμενες ανάγκες του ταξιδιώτη. Πράγματι, δεσμευόμαστε πλήρως να σας παρέχουμε υπηρεσίες, με αξία και αξιοπιστία πέρα από τις προσδοκίες σας. 

CASINOS

 

ΧΩΡΕΣ
4
ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ
1000+
ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
20+
ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ
15+