0   /   100

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Κύλιση προς τα κάτω
Κάθε μία από τις εταιρείες μας λειτουργεί με πρωταρχικό στόχο το κοινό καλό. Είναι καθήκον μας να συμβάλουμε μέσω κοινωνικών και περιβαλλοντικών δράσεων και επιδιώκουμε αυτόν τον στόχο.
Ο όμιλος εταιρειών Fidirikos Group αποτελείται από κατασκευαστικές εταιρείες, ναυτιλιακές, ναυπηγείων, καζίνο, κλαμπ και εστιατορίων, κτηματομεσιτικών και τουριστικών υπηρεσιών καθώς και από εταιρίες επενδύσεων εντός και εκτός Ελλάδας.
ΧΩΡΕΣ
4
ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ
1000+
ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
20+
ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ
15+

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ

Είμαστε ένας όμιλος εταιρειών που δραστηριοποιείται σε πολλές χώρες, έχοντας έναν κοινό στόχο. Επενδύουμε σε ειλικρινείς σχέσεις μεταξύ των εργαζομένων μας και ενεργούμε με τρόπους που ενδυναμώνουν τους εργαζομένους μας να εκπληρώσουν τους στόχους τους. Υιοθετούμε πολιτικές ίσων ευκαιριών σε όλα τα επίπεδα. Καλλιεργούμε ένα εργασιακό περιβάλλον που βοηθάει στην επαγγελματική και προσωπική ανάπτυξη.

 

ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Ο Όμιλος Εταιριών Φιντιρίκος αναγνωρίζει ότι το φυσικό κεφάλαιο είναι ανεκτίμητο. Σχεδιάζουμε και εφαρμόζουμε μια σαφή περιβαλλοντική πολιτική με στόχο τη βελτίωση των περιβαλλοντικών επιδόσεων του Ομίλου και τη μείωση του συνολικού λειτουργικού περιβαλλοντικού αποτυπώματός του. 

"Από την ίδρυσή του, ο Όμιλος Εταιριών Φιντιρίκος προάγει την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη".

Εργαζόμαστε και αναπτύσσουμε τη δράση μας, ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε και να παρέχουμε στους αδύναμους.